'

Apr 23
RUINERWOLD - Op een schitterende paasmaandag ontving Ruinerwold EMMS. De club uit Slagharen staat tweede op de ranglijst en won in december van vorig jaar nog met 4-0 van Ruinerwold. De openingsfase verliep voor Ruinerwold dramatisch. Door doelpunten van Anbergen, Kosse (2 keer) en Kleinheerenbrink stond het binnen 25 minuten al 4-0.
De Ruinerwoldse defensie vertoonde weinig scherpte en EMMS maakte daar erg effectief gebruik van. Ruinerwold werd zeker een aantal keren gevaarlijk, maar wist in de eerste helft niet te scoren.

De tweede helft was meer formaliteit dan wedstrijd. Ruinerwold wist zich te herpakken, zag Koetsier goed invallen en Loof maakte, na de 5-0 van Ter Wielen, nog een eretreffer. Met het spel in de tweede helft was niks mis, hoewel Brinkman er spijtig genoeg af ging met een rode kaart. Hij kreeg ruzie met de irritant aanwezige Anbergen.

En zo werd het een paasmaandag om, op voetbalgebied in ieder geval, snel te vergeten. Ruinerwold moet zich herpakken om aankomende zondag, thuis tegen Raptim, weer goed voor de dag te komen.Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA