'

Apr 24
RUINERWOLD - Zaterdag 11 mei van 11.00 uur tot 16.00 uur is het weer zover! Bij museumboerderij De Karstenhoeve gaat men 100 jaar terug in de tijd. Meer dan 40 vrijwilligers beelden het boerenleven van rond 1920 uit. Boerendrokte is een soort toneelstuk waar je als bezoeker dwars doorheen loopt.


foto: Petra Hessels
Deze dag heeft als thema: “oenze volk”. Er staat dus weer van alles te gebeuren. De meiden en knechten steken de handen flink uit de mouwen want de grote voorjaarsschoonmaak staat op de rol. Boer en vrouw Karsten ontvangen hun visite in de pronkkamer en moeten ondertussen ook nog van een natje en droogje worden voorzien. Bovendien komt er nogal wat vrömd volk langs. De negosiekerel met zijn mand vol artikelen wil dit alles graag even laten zien én verkopen natuurlijk. De neuger komt met een uitnodiging voor een bruiloft en laat dat op ludieke wijze zien en horen. Al deze mensen kunt u maar zo tegen het lijf lopen op het erf of in de boerderij. Ook voor kinderen is er van alles te zien en te beleven. Neem de tijd anno 1920 en laat u verrassen.
Voor info: 0522-481447 of info@karstenhoeve.nl
Museumboerderij De Karstenhoeve, Dokter Larijweg 21, Ruinerwold.foto: Petra Hessels

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA