'

Mei 12
RUINERWOLD - Voor uitbreiding van het huidige team Vrijwillige Thuisondersteuning (VTO) zoeken wij vanuit Welzijn de Wolden in samenwerking met ViP De Wolden, nieuwe vrijwilligers. Als vrijwilliger van de VTO bied je hulp en/of ondersteuning bij iemand thuis die geen of een niet toereikend netwerk heeft. Ben je geïnteresseerd? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op dinsdag 14 mei in dorpshuis de Buddingehof in Ruinerwold.
Hulp van de Vrijwillige thuisondersteuning is vooral praktisch of emotioneel van aard en kan op verschillende manieren: gezelschap, huisbezoek ter verlichting van de mantelzorger, hulp bij vrijetijdsbesteding of samen ‘er op uit’. Daar waar dat gewenst is, begeleid je mensen in stapsgewijze verbeteringen, bijvoorbeeld het vinden en deelnemen aan een vrijetijdsbesteding. Je verricht geen medische handelingen of huishoudelijke taken.
Het gaat om een inzet van ongeveer één tot vier uur per week. Voor de vrijwilligers is er begeleiding en indien nodig of gewenst mogelijkheden voor training.
De bijeenkomst is vrijblijvend, maar aanmelden wordt op prijs gesteld. Aanmelden kan tot en met 10 mei. We vertellen je tijdens de bijeenkomst graag meer over dit vrijwilligerswerk.

Locatie en aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats van 14.30 tot 15.30 uur in dorpshuis de Buddingehof, Dijkhuizen 66 in Ruinerwold. Aanmelden of meer info kan via gerriederoo@welzijndewolden.nl, telefonisch via 0528-378686 of via de website www.vipdewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA