'

Mei 31
DROGTEROPSLAGEN - Voor de tiende keer op rij organiseert De Wolden, dit jaar met medewerking van Streekbelang Drogteropslagen, de jaarlijkse wandeling met de burgemeester. De wandeling start op vrijdag 7 juni om 15.00 uur bij het dorpshuis ’t Drogterhuus en laat u de mooie plekken van Drogteropslagen zien.

foto 2
fotoarchief: Wandeling met de Burgemeester in Ruinerwold. (2014)
Iedereen die nieuwsgierig is naar deze omgeving, of vragen, tips en adviezen heeft voor burgemeester Roger de Groot, is van harte welkom.

Van gedachten wisselen

Burgemeester Roger de Groot: “Ieder jaar krijg ik tal van goede tips tijdens de wandeling. Ook is de wandeling bij uitstek geschikt om samen over ideeën na te denken. Ik merk dat steeds meer inwoners zelf het initiatief nemen in hun eigen leefomgeving. Hier ben ik erg blij mee.”

Locatie en tijd

Wie in een informele sfeer met de burgemeester wil spreken en wil genieten van een prachtige wandeling is welkom op vrijdag 7 juni vanaf 15.00 uur bij het dorpshuis ’t Drogterhuus, Drogteropslagen 42a in Drogteropslagen. De wandeling/het ‘dorpsommetje’ start om 15.30 uur en heeft een lengte van ongeveer 5 kilometer.

Aanmelden kan tot 1 juni via communicatie@dewolden.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA