'

Jun 11
REGIO - Op 14 september staat de Open Monumentendag weer op de agenda. Bent u eigenaar van een monument of een pand met een bijzondere historie? Of een ander architectonisch interessant gebouw? Stel uw monument dan open en vier met ons de landelijke Open Monumentendag.
Het thema van de Open Monumentendag in 2019 is ’plekken van plezier’. Dit gaat over de plekken waar mensen voor en mét plezier naartoe gingen en gaan. Dat kan van alles zijn! Het barst in onze gemeente van de monumenten van ontspanning, vermaak, plezier en vrije tijd. Meedoen aan de Monumentendag is dé kans om uw monument in het zonnetje te zetten en uw verhaal met anderen te delen. Gemeente De Wolden maakt er graag samen met u dit jaar iets speciaals van!

Meedoen?

Wilt u uw monument openstellen? Voor aanmelding of meer informatie kunt u contact opnemen met het comité De Wolden via m.vander.laan@dewoldenhoogeveen.nl of 14 0528.

Wilt u meedenken met de organisatie?

Gemeente De Wolden grijpt de Open Monumentendag dit jaar nog meer aan om al het moois van De Wolden op de kaart te zetten. Het thema leent zich uitstekend voor een combinatie van monument en bijvoorbeeld muziek of toneel. Wilt u meedenken met de organisatie? Graag! Neem dan contact op met het comité De Wolden via m.vander.laan@dewoldenhoogeveen.nl of 14 0528.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA