'

Jun 6
ZUIDWOLDE - Marian Makaske-IJsselstein exposeert tot dinsdag 25 juni met keramiek in twee vitrines in Bibliotheek Zuidwolde. Na een start met Polytex en Powertex bleef bij Marian de drang om beelden te maken steeds weer naar boven komen.
Tijdens een workshop keramiek is er een blijvende interesse ontstaan. Je kunt spreken van een uit de hand gelopen hobby. Alles wat Marian ziet, wil zij graag met klei vormgeven en met glazuur verfraaien. Marian bezoekt galerieën, snuffelt in boeken en bezoekt YouTube en gaat dan de gevonden ideeën omzetten in klei. Marian heeft een eigen werkplek in het stookhok naast haar boerderij. De expositie van Marian Makaske is tijdens de openingsuren van Bibliotheek Zuidwolde te bekijken.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA