'

Mei 17
REGIO - Royal Canin hondenvoer is en blijft toonaangevend op het gebied van goed hondenvoer! Achter het gezonde hondenvoer zit een team van dieren specialisten die precies weten welke voeding een hond nodig heeft. Een niet geheel onbelangrijk feitje is dat Royal Canin hondenvoer voor een hond ontzettend lekker is om te eten. Royal Canin biedt een zeer gevarieerd aanbod van hondenvoer aan. Een vaak gesproken gezegde van Royal Canin is: 'Geen hond is hetzelfde. Waarom zouden we ze dan wel dezelfde voeding geven?' En daar zit natuurlijk wel wat in!
Royal Canin hondenvoer is fantastisch
De hondenspecialisten die bij Royal Canin werkzaam zijn, blijven constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot honden. Ze kijken onder andere voortdurend naar het gedrag van honden waardoor ze steeds meer over honden te weten komen. De informatie die ze opdoen nemen ze mee in de productie voor bestaand en nieuw hondenvoedsel. Zodoende zijn ze in staat om voor iedere hond voeding te maken die het beste bij de hond past. Wel zo fijn natuurlijk! Willekeurige hondenbaasjes worden ook in het project betrokken. Zij krijgen de opdracht om het gedrag van hun hond te evalueren en hiervan verslag te doen. Het helpt allemaal mee in het streven naar de perfecte hondenvoeding.

Een hoop expertise bij Royal Canin
Doordat iedereen goed naar de honden blijft kijken wordt er meer en meer geleerd over de voorkeuren en gewoontes van de diverse viervoeters. Daardoor wordt er steeds meer bekend wat honden nodig hebben om gezond en fit te blijven. Door de juiste voeding aan uw hond te geven wordt u hond waarschijnlijk ook nog eens veel ouder. Naast informatie die ze intern en extern opdoen beschikken de hondenliefhebbers bij Royal Canin zelf al over een boel expertise. Deze kennis hebben ze met name door studie opgedaan.
Bij de juiste hondenvoeding spelen ook de verschillende levensfases van een hond mee. In iedere fase zijn er weer nieuwe voedingstoffen die een belangrijke rol spelen. De voedingsstoffen haalt Royal Canin vervolgens uit grondstoffen van zeer hoge kwaliteit. Denk hierbij aan vlees, vis, granen of zuivel.

De hond staat centraal
Daarnaast vinden ze het bij Royal Canin hondenvoer van ontzettend belang dat het dier centraal staat. Want zeggen ze bij Royal Canin: "de hond, dat is onze echte klant." En dat zal menigeen zonder aarzeling volledig beamen. Royal Canin is aangesloten bij de Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG).

Daarom kijken wij eerst waar katten en honden behoefte aan hebben, in verschillende fases van hun leven. En welke voedingsstoffen ze daarvoor nodig hebben. Die voedingsstoffen halen we vervolgens uit grondstoffen van hoge kwaliteit, zoals vlees, vis, granen of zuivel. Zo maken we altijd de beste samenstellingen voor onze voedingen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA