'

Mei 17
BERGHUIZEN - Op zondag 19 mei is er weer een laagdrempelige “Kerk zonder Drempelviering” in de kerk in Berghuizen. Het thema is dit maal: “God ontmoeten?!” Wie kan zeggen dat hij of zij God heeft ontmoet? En is dat wel iets wat je zou willen? Sommige mensen beleven God in de natuur, anderen in de stilte en heiligheid van een oude kerk tijdens een vakantie.
Toch missen veel mensen een dieper contact en blijft God voor hen afstandelijk.
In het verleden van de kerk waren diverse personen bezig met mystiek: een streven om persoonlijk de geest van God te ervaren. Maar zijn we daar te nuchter voor of hebben we er toch nog wat aan?
Samen met voorganger Tjalling de Wit uit Ruinen verdiepen we ons in dit soort vragen op verschillende manieren. Uiteraard speelt muziek een grote rol, met life-muziek van de combo-band. Dit resulteert in een mix van opwekking, popmuziek en nog andere nummers.
Kom deze “Kerk zonder Drempel”-viering zien, horen en beleven! De deuren staan open voor iedereen. Om 9:30 uur starten we met een kop koffie, om 10:00 begint de viering.
Locatie: Gereformeerde kerk Ruinerwold-Koekange, Berghuizen 20 te Ruinerwold.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA