'

Jul 8
VEENINGEN – De inwoners van Veeningen maken zich langzamerhand op om te gaan feesten. Dit gaat gebeuren op 9, 10 en 11 juli. Het jaarlijkse dorpsfeest speelt zich net als voorgaande jaren weer af in en rond de feesttent aan de Schoolstraat. Met als hoogtepunten, de optocht van versierde wagen, de zeskamp en muzikale optredens van o.a The Spitfires, Orkest Sunshine en Bouke. (vervangt Rene Becker)
Op vrijdagmiddag vanaf 13.30 uur wordt er een begin gemaakt met een grote kaartmiddag. ’s Avond vanaf 21.00 uur komt de bekende band The Spitfires de tent op de kop zetten.
Na 60 succesvolle jaren is deze feestband nog steeds niet te stoppen. Sinds 1976 is Hein Migchelbrink de frontman van de band. De zanger is sindsdien gezichtbepalend met zijn lange baard, de hoed en de zwarte kleding. Het debuutalbum ‘Wie Goan Deur’ ging maar liefst 40.000 keer over de toonbank. En de nummers ‘De Bek Vol Vlaai’, ‘Het Kabouterlied’, Links van Varseveld en ‘de Haan is dood ’ worden nog steeds uit volle borst meegezongen. Behalve eigen repertoire worden ook actuele top 40 hits gespeeld, en zelf de polonaise wordt niet vergeten. The Spitfires zorgen altijd en overal voor feest, humor en gezelligheid. Zaterdagmorgen mogen de Venigers hun creativiteit tonen tijdens de jaarlijkse optocht van versierde wagens. Deze gaat om 09.30 van start. Tijdens de optocht is er ook ringsteken op feestterrein. Zaterdagavond om 21.00 is de eerste ronde van de zeskamp. Aansluitend zal de allroundband Sunshine het feest voorzetten in de feesttent. Al meer dan 17 jaar verzorgt deze band muziek tijdens, feestweken, personeelsfeesten, discotheken en allerlei andere festiviteiten. De band beschikt over een heel breed repertoire en kan zo overal op inspringen. Door de inmiddels jarenlange ervaring is het voor Sunshine mogelijk om het publiek elke keer opnieuw te verrassen.

Het vervolg van de zeskamp is op zondagmiddag vanaf 13.30 uur. Aansluitend zorg DJ Murdock met zijn drive-in show voor gezellige muziek. De prijsuitreiking is om 18.00 uur. Daarna neemt zanger Bouke het stokje over. Het feest gezellig afgesloten met de finale van het WK voetbal. Dit is live te volgen op een groot videoscherm in de tent.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA