'

Mei 17
Roordink is op zoek naar jou… kom vrijblijvend een kijkje nemen op zaterdag 25 mei bij hét bedfijfswagencentrum Roordink in Zwolle. Van 10.00 - 15.00 uur ben je welkom en ook aan de inwendige mens wordt gedacht!

Talent voor sleutelen
Ben jij op dit moment werkzaam als vrachtwagenmonteur en wil je werken in een dynamisch bedrijf en in goede sfeer? Of ben je werkzaam in de opleggerwereld in de agrarische sector of in de personenwagen sector en wil je wel eens wat anders? Kom dan zaterdag 25 mei geheel vrijblijvend een kijkje nemen bij Roordink in Zwolle. Het bezoek verplicht je uiteraard tot niets maar mogelijk begint de rest van je carrière wel bij ons! Wij zijn er klaar voor en staan te popelen om ons bedrijf aan je te laten zien.


Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA