'

Mei 17
MEPPEL - Voor het negende jaar op rij zal het zaterdag 25 mei weer feest zijn bij de Bikers Club Meppel in het Noorderpark. Dan organiseren zij hun North Park Party, welke vanaf twee uur begint met een open (club)huis. De afgelopen jaren is deze middag uitgegroeid tot een gezellig samenzijn van motorrijders uit de wijde omtrek en belangstellenden uit de buurt.
Voor de één een kans om zijn nieuwste aanwinst te laten zien(Show your Bike), voor de ander een kans om eens ongedwongen binnen te kijken bij zo’n motorclub. De motoren bij “Show your Bike”, zullen dit jaar door het publiek beoordeeld worden, en zal de mooiste met een leuke prijs beloond worden. Ook nieuw dit jaar is de “Slow rally”, de langzaamst wint deze keer.

Tegen de avond worden de motoren naar huis gebracht, en wordt het podium bemand door de lokale band Wildeboer Rocks, met de mentaliteit: Geen geouwehoer: Nederrock! Later op de avond gevolgd door Heftig. Heftig is een stevige Punkband uit de regio Drenthe. Ze coveren nummers van o.a. Blink182/Greenday/Motörhead/ACDC etc.etc. De band speelt vooral met veel humor en lol op het podium!

Zowel de open middag als ook het feest vinden plaats in en rond het clubhuis van de motorclub aan het eind van de Hesselterweg in Meppel en zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Nog niet overtuigd ? check: www.facebook.com/BikersclubMeppel

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA