'

Jun 9
ZUIDWOLDE - Op 11 juni wordt de jaarlijkse voorlichting over alcohol weer georganiseerd door Keten United. Voor de keten die aangesloten zijn bij Keten United is dit een verplicht onderdeel. Het is één van de voorwaarden voor goedkeuring van deelname aan het project.
Sinds 2005 heeft gemeente De Wolden een ketenbeleid, genaamd Keten United. Dit betekent dat jongerenketen in De Wolden toegestaan zijn onder voorwaarden. Een voorlichting over alcohol behoort tot één van de onderdelen van Keten United. Eerder dit jaar heeft er een controle door de brandweer plaatsgevonden in de keten.

De voorlichtingsavond wordt door het jongerenwerk van Welzijn De Wolden georganiseerd in samenwerking met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Jongeren en ouders krijgen informatie over alcoholgebruik op een manier die aansluit bij de groep. Het vindt plaats bij de Buitencentrum de Poort in Ruinen en begint om 19.45 uur.

De leden van Keten United worden uitgenodigd. Heb je een keet en zijn jullie niet aangesloten bij Keten United, dan zijn jullie als jongeren en ouders ook van harte welkom. Meld je dan aan via de jongerenwerker van Welzijn De Wolden. Ook voor meer informatie over Keten United kun je contact opnemen met Mascha Konterman via maschakonterman@welzijndewolden.nl of 06-19003861.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA