'

Jun 19
ZUIDWOLDE - Op zondagmiddag 23 juni opent stichting Theaterkuil De Falieberg het seizoen met een toneelvoorstelling. Toneelvereniging Crescendo uit Gieterveen brengt de eenakter ‘Hartzeer bij de Hartliefs’ waarmee ze eerder dit jaar het eenakterfestival van het Huus van de Taol wonnen. Ze treden twee keer op, om 14.00 en 15.30 uur. De toegang is vrij, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Toneelvereniging Crescendo bestond vorig jaar 100 jaar en vond dat er iets bijzonders moest gebeuren. Voor hun jubileumvoorstelling kozen ze onder andere voor de hilarische Drentstalige eenakter Hartzeer bij de Hartliefs, gebaseerd op de eenakter Coupe Royal van Carl Slotboom en bewerkt en geregisseerd door André Rosing. Ze gingen er maart jl. ook mee naar het eenakterfestival Kört & Goed van het Huus van de Taol en werden eerste.

De voorstelling van 23 juni is mogelijk gemaakt door bijdragen van: boekhandel Spijkerman, Hotel-Restaurant ter Linde, Bosscher Delicatessen, Van der Laan Tweewielers, Buning Wegenbouw, Benjamins & Steenbergen Administratie en Belastingadviesbureau, kapsalon Duende, tentenverhuur Benjamins, Hentenaar Makelaardij en De Gier Bloemen.

De volgende zondagmiddagvoorstellingen in de theaterkuil: 14 juli zang en gitaarspel door Betty Linthorst en Frank Boerrigter, 1 september optreden van klezmergroep Klets en op 15 september is er kindertheater door Hinke Hoeksma.

Meer informatie is te vinden op www.theaterkuilfalieberg.nl en de Facebookpagina https://www.facebook.com/theaterkuil.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA