'

Jun 14
ZUIDWOLDE - Bij de Hervormde kerk van Zuidwolde wordt zaterdag 29 juni de jaarlijkse rommelmarkt gehouden. Deze rommelmarkt is een begrip in de regio en staat garant voor veel gezelligheid. Naast de vele kramen met te koop aangeboden goederen is er voldoende gelegenheid om wat te eten en te drinken. Om 11.30 uur is er een verkoop bij opbod, gevolgd door het Rad van Fortuin.
Gedurende deze dag bespelen diverse organisten het orgel in de kerk. Harm Klunder en Geertje Folkers verzorgen dit jaar de expositie in de kerk. Harm is een geboren Zuidwoldiger, die toen hij stopte met zijn boerderij ging schilderen. Hij schildert met olieverf onder andere landschappen, gebouwen en stillevens.

Geertje schildert in aquarel en pastel (krijt). Zij is al een paar keer naar Frankrijk geweest voor een schildervakantie, waar zij veelal landschappen geschilderd heeft. De rommelmarkt en de expositie duren van 10.00 uur tot 14.30 uur.

De toegang is gratis.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA