'

Jun 13
Dinsdag 18 t/m vrijdag 21 Juni 2019

DE WIJK - Voor de derde keer organiseert Motorclub De Antrappers in samenwerking met drie bevriende motorclubs uit de regio weer een Motor Avondvierdaagse gehouden om geld in te zamelen voor Het Glazen Huis te Gramsbergen.Tussen Kerst en Oud en Nieuw wordt de opbrengst van diverse acties gedonnerd bij Het Glazen Huius te Gramsbergen en dat levert elk jaar een groot bedrag op, Afgelopen jaar brachten alle acties € 55.000,- bij elkaar wat ten goede komt aan de Stichting ALS Nederland. De Avondvierdaagse leverde in 2018 € 1.500,- op!
Door alle 4 de clubs wordt er een route uitgezet van circa 100 Km. Deelname is € 5,- per avond maar wil je alle 4 avonden meerijden kan je een passe partout aanschaffen voor € 15,-. Iedereen kan deelnemen en je hoeft dus geen lid van een van de clubs te zijn. Inschrijven kan vanaf 18.30 uur. Vertrek van 19.00 uur tot 19.30 uur. De routes worden voorgereden maar kunnen ook als GPX bestand worden ingeladen in GPS systemen.
De deelnemende clubs zijn:

Dinsdag 18 juni MTC Route 66 - Ommen
Woensdag 19 juni MAC. van Dedem - Balkbrug
Donderdag 20 juni De Gasschoeve - Hardenberg
Vrijdag 21 juni MC De Antrappers - De Wijk

Verder info op www.antrappers.nl


Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA