'

Aug 9
ZUIDWOLDE - Stichting De Meule van Wassens daagt inwoners van Zuidwolde uit om mee te doen met een fotowedstrijd. Ze hoopt dat zo nog meer mensen de molen van Zuidwolde, die eind dit jaar weer zal draaien, een warm hart toedragen. Met alle inzendingen wordt een kleurrijke en vooral unieke expositie ingericht in de molen in wederopbouw.


Inwoners maar ook andere belangstellenden kunnen tot 1 september een foto insturen waarop de Meule van Wassens-tas, uitgegeven door Jumbo Termeulen, op een verrassende plek of originele manier in beeld is gebracht. Een professionele jury onder leiding van fotograaf Ferdinand Bennink van Compleet in Beeld kiest de drie mooiste en origineelste foto’s uit. De prijsuitreiking is op 14 september tijdens Open Monumentendag. In de molen zijn dan alle ingezonden foto’s te bekijken.

De molen wordt momenteel gerestaureerd, mogelijk gemaakt door subsidies van de landelijke en provinciale overheid, naast de gemeente die de aankoop financieel ondersteunde. Het jaarlijks onderhoud moet bekostigd gaan worden uit donaties en sponsoring, naast een verkooppunt voor streekproducten dat het stichtingsbestuur bij de molen wil realiseren. Jumbo Termeulen introduceerde begin dit jaar een speciale shopper. De opbrengst van de verkoop gaat geheel naar stichting De Meule van Wassens.
Alle voorwaarden voor het meedoen aan de fotowedstrijd zijn te vinden op www.demeulevanwassens.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA