'

Jul 10
DE WOLDEN - Sinds dit jaar biedt gemeente De Wolden de energiescan aan voor huiseigenaren. Deze scan wordt uitgevoerd door GebouwenInspectie Nederland en is bedoeld voor mensen die hun woning energiezuiniger willen maken, maar nog niet zo goed weten waar te beginnen. De scan levert u de informatie waarmee u aan de slag kunt. De energiescan heeft een waarde van € 250,-.
Al meer dan 300 aanvragen

De gemeente heeft geld vrijgemaakt voor 550 scans, hiervan zijn er tot nu toe al meer dan 300 aangevraagd. Hierdoor is de leveringstermijn van de rapporten (na inspectie) nu circa 8 weken. Gebouwen Inspectie Nederland hoopt de achterstand in de zomer in te lopen.

Geen nieuwe scans meer in 2019

De scans die tot nu toe zijn aangevraagd worden nog in behandeling genomen voor dit jaar. U wordt zo snel mogelijk gebeld om een afspraak in te plannen met de energieadviseur.

Nog geen scan aangevraagd? Geen probleem. U kunt nog steeds het aanvraagformulier op dewolden.nl invullen. Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Gebouwen Inspectie Nederland en zij plannen direct een afspraak voor de uitvoering in 2020. U wordt hier over gebeld.

Hoe ziet de scan eruit?

De energieadviseur van Gebouwen Inspectie Nederland is onafhankelijk en gecertificeerd. De adviseur komt bij u thuis en bekijkt samen met u uw energienota, de 'schil' van de woning: de verwarmingsinstallatie, verlichting, ventilatie en het gebruik van elektrische apparatuur. Na de inspectie bespreekt de adviseur de mogelijkheden voor energiebesparing. Na de inspectie ontvangt u een beknopt rapport van het bezoek en kunt u aan de slag met de uitvoering van maatregelen

Meer informatie over energie besparen en maatregelen die u kunt nemen, kijk op drentsenergieloket.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA