'

Jul 19
RUINEN - Wat normaal niet mag, mag nu wel. ’s Nachts kamperen in de natuur bij bezoekerscentrum Dwingelderveld in Ruinen. Tijdens dit exclusieve OERRR Bushcampweekend van 20 op 21 juli gaan ouders samen met hun zoon of dochter slapen in de natuur. Natuurlijk niet alleen, want er zijn ook boswachters aanwezig voor de nodige hulp en begeleiding. Vooraf aanmelden is nodig: www.nm.nl/bcdwingelderveld.


Foto: Natuurmonumenten – René Koster
Wie niet bang is om vies te worden en wel eens wil weten welke nachtbrakers actief zijn in het Dwingelderveld, kan meedoen aan het Bushcampweekend. Rond 19.00 uur worden de tenten opgezet en begint het avontuur met het zoeken naar eetbare planten. Hier gaan we een klein gerechtje mee maken om de nodige energie te krijgen voor de stevige avondwandeling die daarop volgt. Onderweg hopen we nog een paar reeën te spotten en gaan we de sterrenhemel beter bekijken.

Na een korte nacht klinkt een uitbundig vogelconcert. Dit concert klinkt nog mooier in het Kloosterveld waar we ook een aantal bijzondere vogelsoorten gaan spotten. Bij terugkomst sluiten we het bushcampavontuur af met een lekker ontbijt.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA