'

Jul 28
DE WIJK - Na een erg succesvolle rit in 2018 heeft het bestuur besloten om wederom een Cabriorit te organiseren. Deze gaat zondag 18 augustus voor de dertiende keer de plaats vinden. De start is dit jaar bij restaurant /grand café Mulino. Vanaf 10.30 uur kunnen deelnemers zich daar melden om het routeboekje in ontvangst te kunnen nemen. Er kan tussen 11.00 uur en 12.30 uur gestart worden.


De organisatie v.l.n.r.: Jan Timmerman, Noes Kam, Arjan Berends en Wichard Alberts. Archief: BS/Weblog-dewolden.nl

De route is deze keer zo’n 145 km lang en zal weer door heel veel verschillende soorten landschappen voeren. Neem de tijd en geniet zoveel mogelijk van de omgeving, er is geen wedstrijdelement. Onderweg zijn er genoeg horecagelegenheden, waarvan er enkelen al voor je in het routeboekje aangegeven zijn.

Eindpunt van de rit is wederom in restaurant/grand café Mulino. Daar is de gelegenheid om na afloop nog even gezellig iets komen drinken. En om met andere deelnemers nader kennis te maken en de rit te evalueren.

Wie mee wil doen met de Cabriorit kan zich van 1 mei 2019 aanmelden via www.cabrioritdewijk.ln . Er is in totaal plaats voor 125 equipes. Vol is vol, dus wees er op tijd bij! Houd ook de Facebook pagina www.facebook.com/cabrioritdewijk in de gaten voor de laatste nieuwtjes.Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA