'

Jul 9
DRENTHE - 15 juli lanceert het project ‘Vakantielezen in de bibliotheek’ in verschillende Drentse bibliotheken. Tot 25 augustus kunnen kinderen elke week op reis gaan naar een nieuwe bestemming. Kinderen ontvangen bij het inschrijven een eigen paspoort. Hiermee kunnen zij naast het lezen van themaboeken ook deelnemen aan verschillende activiteiten.
Paspoort
Elke deelnemer ontvangt bij het inschrijven een eigen paspoort. In dit paspoort staan opdrachten die de deelnemer in de bibliotheek uit kan voeren. Voor elke goed uitgevoerde opdracht ontvangt de deelnemer een stempel. Voor het verzamelen van alle stempels van de week ligt er een beloning te wachten bij de balie.

Deelnemen
Potentiële deelnemers kunnen kijken op www.bibliothekendrenthe.nl/vakantielezen welke vestigingen deelnemen. In deze vestigingen kan men zich bij de balie inschrijven.

Gedachte achter Vakantielezen in de bibliotheek
Het doel van Vakantielezen in de bibliotheek is om kinderen door middel van thematische activiteiten naar de bibliotheek te krijgen. Door de collectie aan te sluiten op de thematische activiteiten, en deze ook in de activiteiten te verwerken beoogt dit project de leesvaardigheid van kinderen op een speelse en leuke manier te onderhouden.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA