'

Aug 11
REGIO - Eén, twee, drie of vier dagen fietsen, vermaak onderweg en lekkere kleine hapjes om te proeven: dat is waar het bij Trappen, Happen en Stappen om draait. Op 20, 21, 22 en 23 augustus vindt de vierde editie van het fietsevenement plaats en dit jaar wordt er gestart bij paviljoen Nijstad.


De organisatie is al weer druk met alle voorbereidingen en Myrthe Strijker van Niquell vertelt: ‘wij zochten dit jaar naar een andere locatie om te starten om zo ook andere routes mogelijk te maken. Wij kwamen daarbij al snel uit bij paviljoen Nijstad. Na een leuk gesprek waren beiden partijen enthousiast en stond de startlocatie vast’.

Fietsen en vermaak
Trappen, Happen en Stappen is een fietsevenement geschikt voor jong en oud. Elke dag kunnen er routes van 30 of 40 kilometer gereden worden en langs de route kunnen de deelnemers genieten van (sport)activiteiten, muziek, theater en ander ludiek vermaak. ‘Wij hebben er alweer ontzettend veel zin in’, vervolgt Myrthe ‘en hopen net als voorgaande jaren op mooi weer. Daarnaast zetten wij alles op alles om de mensen weer te verrassen. Allereerst met de routes maar ook met de activiteiten en het vermaak onderweg’.

60 kilometer route
Uniek dit jaar is de 60 kilometer route op vrijdag 23 augustus. ‘Wij kregen al meerdere malen vragen van deelnemers of er ook een langere route aan het evenement toegevoegd kon worden en dat gaan wij dit jaar uitproberen’, aldus Myrthe. ‘Op die dag blijven ook de 30 en 40 kilometer in tact en kunnen de echt sportieve fietsers nog een extra lus fietsen’. Meer informatie over het evenement is te vinden op: www.trappenhappenstappen.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA