'

Jul 9
DRENTHE - Op 1 juli heeft de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) de winnaars bekendgemaakt in de verkiezing van beste leerbedrijf en beste praktijkopleider per provincie. Lammy de Vries van Icare is daarbij gekozen tot Beste praktijkopleider van de provincie Drenthe, in de categorie Zorg, Welzijn en Sport.


Voor de 500.000 mbo-studenten in ons land is het leren in de praktijk een onmisbaar deel van hun opleiding. Om het belang daarvan te onderstrepen, door het ministerie sinds 1996 de verkiezing beste leerbedrijf ingesteld. Sinds 2009 krijgt ook de beste praktijkopleider een prijs. Uit een recordaantal van 1.600 voordrachten heeft de jury per provincie voor elke sector een winnend leerbedrijf en een winnende praktijkopleider uitgeroepen.

Op voordracht van o.a. de studenten kwam Lammy de Vries naar voren als een uiterst betrokken en professionele praktijkbegeleider, die haar studenten kent, weet te motiveren voor het werken in de zorg, weet samen te werken met verschillende betrokkenen en het beste uit de studenten weet te halen.

Uit de winnaars per provincie worden de acht allerbeste praktijkopleiders geselecteerd door een jury. Deze finalisten strijden om de titel beste praktijkopleider 2019 van Nederland. Op maandag 18 november wordt bekend wie dat is.

Icare is heel trots op het team Leren en Ontwikkelen, waar Lammy deel vanuit maakt. Dit team heeft de contacten met ROC’s, Hogescholen en opleidingsinstanties en begeleidt de leerlingen tijdens hun leertraject. Ook het team verantwoordelijk voor het scholen en bijscholen van de medewerkers van Icare, die voortdurend bekwaam blijven, door te blijven leren en ontwikkelen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA