'

Jul 10
DRENTHE - Het Drents Energieloket is begonnen met de campagne ‘Zon zoekt Drent’ om de huizenbezitter in Drenthe nog meer bewust te maken van de voordelen van zonnepanelen en om te helpen bij vragen.
Want waar moet u nou eigenlijk aan denken bij de aanschaf van zonnepanelen of een zonneboiler? Is uw dak geschikt of moet u eerst nog aan de slag met dakisolatie? En welke regelingen zijn er om de aanschaf te financieren? Op de website www.drentsenergieloket.nl wordt antwoord gegeven op deze en meer vragen.

Dak geschikt?

Voor zonnepanelen is de ligging van het dak belangrijk. Maar niet elk dak hoeft daarvoor op het zuiden te liggen. Wilt u weten of uw dak geschikt is, doe dan de check op de website van het Drents Energieloket en vul de zonnekaart in. U hoeft daarvoor alleen uw adres in te vullen.

Wat levert het op?

Wilt u weten wat zonnepanelen in uw geval opleveren? Vul dan via de website van het Drents Energieloket een checklist van milieu centraal in. Het invullen kost enkele minuten, daarna weet u hoeveel panelen er op het dak passen, wat de investering daarvoor ongeveer is en wat de besparing op uw elektriciteitsrekening ongeveer zal zijn. Zonnepanelen verdienen hun investering gemiddeld in zeven tot acht jaar terug.

Aan de slag

Voor wie aan de slag wil met zonnepanelen staat op de website van het Drents Energieloket een handig stappenplan. Heeft u daarnaast nog hulp nodig? Wilt u bijvoorbeeld weten welke financiële regelingen er zijn om de aanschaf van zonnepanelen te financieren? Dan helpt het Drents Energieloket u graag verder. Zij geven onafhankelijk en kosteloos advies.

Over het Drents Energieloket

Het Drents Energieloket is een samenwerking tussen Drentse gemeenten en de provincie Drenthe en voorziet huizenbezitters van onafhankelijk advies over het energiezuiniger maken van de woning. Op de website www.drentsenergieloket.nl wordt informatie gegeven per gemeente. Wie vragen heeft kan het loket ook telefonisch bereiken via 085 – 792 01 58 (lokaal tarief) en per mail info@drentsenergieloket.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA