'

Jul 15
DE WIJK - De Wijker Bridge Club bruist. En hoe? Met ruim zestig leden hebben we in De Wijk een actieve, gezellige, bruisende en leerzame bridge club. Donderdag 11 juli jongstleden hebben we het 35-jarige bestaan gevierd in de Spaarbankhoeve in Fluitenberg. De voorzitter, Anneke van der Aa, opende deze jubileumviering en refereerde aan het ontstaan van de club 35 jaar geleden. De dames Liet Maris en Jo IJdens waren er vanaf het begin bij betrokken en zijn nog steeds lid. Zij werden dan ook in de spotlights gezet met mooie woorden en een bloemetje.Ook waren er bloemen voor de best scorende bridgers van het afgelopen seizoen:
1. Albertje Hulsebos, 2. Alien Liezen en 3. (gedeeld) Mieke Blaauw en Alie Dunnik.
Gré Hakman, lid en secretaris van de club, had voor iedereen een jubileumlied op papier gezet en je zult het geloven of niet, maar zingen was voor de bridgers ook niet vreemd. Uit volle borst werd er meegezongen.Na deze gevarieerde aftrap werd er gebridged. Niet met het mes op tafel, maar lekker gezellig, serieus en ontspannen, waarbij de gevorderden en beginners door elkaar zaten. Een opsteker, vooral voor hen die nog niet zo lang bridgen. Wat is er mooier dan van elkaar te leren en deze jubileumviering te kunnen afronden met lekker eten en een drankje. Gezelligheid kende geen grenzen. Er werd nog lang nagepraat. Al met al een hele leuke en gezellige jubileumviering.

En dat geldt ook voor de reguliere bridge avonden. De Wijker Bridge Club is een echte gezelligheidsclub waar serieus gebridged wordt, maar waar ook tijd is voor een praatje. Elke donderdagavond is er bridge in De Havezate en wordt er gespeeld in de lijnen A en B.

Mocht je denken, dat lijkt mij ook wel leuk, dan ben je van harte welkom. Hoeft niet direct als lid. Je mag eerst ook een paar keer ‘de kat uit de boom kijken’. Heb je nog nooit gebridged maar wil je het leren, dan kan dat ook. Bij voldoende deelname wordt er een cursus gegeven in De Havezate.

Voor informatie kun je terecht bij: Anneke van der AA telefoon: 0522 - 441783

De Wijker Bridge Club


Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA