'

Aug 21
REGIO - In tegenstelling tot vorig jaar is er dit jaar niet een speciale kidsroute tijdens Trappen, Happen en Stappen. Op elke dag, zowel de dinsdag 20, woensdag 21, donderdag 22 als vrijdag 23 augustus, zijn er onderweg leuke activiteiten voor kinderen en dat betekent dat het voor kinderen elke dag leuk is om mee te fietsen.


foto: Kim Stellingwerf
Wat de kinderen kunnen verwachten is onder andere het volgende vertelt Rienk Kluiving van de organisatie: ‘we komen op dinsdag met de 40 kilometer route langs zwembad De Slenken in De Wijk, waar naast demonstraties in het bad de kinderen en ouders ook lekker een half uurtje mogen zwemmen. Op woensdag kunnen kinderen oude trekkers bekijken en komen we op een boerderij met dieren. De donderdag is de politie van de partij, brengen we een bezoek aan de Schaapskooi en komen we langs het Bezoekerscentrum Dwingelderveld. En op de laatste dag kan er gespeeld worden in de hooischuur of op de stormbaan bij Sonneclaer en fiets je bij vertrek dwars door de stal. Elke dag is er daarnaast gekeken of we leuke speeltuinen passeren en die worden dan ook in het boekje uitgelicht kortom er is genoeg te beleven’.
Meedoen
De routes gaan naar De Wijk, Dedemsvaart, Ruinen en Weerwille. De start is elke dag bij Paviljoen Nijstad en daar wordt ook twee dagen geëindigd. De andere twee dagen is de finish bij het Activum (woensdag) en in het centrum van Hoogeveen bij Punt H (donderdag). Naast de standaard 30 of 40 kilometer route is er dit jaar op vrijdag ook een 60 kilometer route aan het programma toegevoegd. Deelnemers kunnen 1, 2, 3 of 4 dagen meedoen en startbewijzen voor de vierde editie zijn online te verkrijgen via: www.trappenhappenstappen.nl of te koop bij Punt H.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA