'

Aug 9
RUINEN - Het eerste Hippische Brinkfestijn op woensdag 7 augustus kan als zeer geslaagd worden beschouwd. Het vond plaats in samenwerking met de organisatie van de oorspronkelijke Donkere Paardendagen en de stichting Promotie Ruinen. Het festijn omvat een stratenconcours voor tuigpaarden en Hackneys, alsmede een aantal shows.


Bekijk alle foto's Jans Schulting
Of bekijk het als fotoboek
De meest in het oog springende show was een Hazewindhondenrace. ‘Het is uniek voor Nederland dat die op straat plaatsvindt, maar het zand ligt er toch’, zegt Gert Boverhof namens de organisatie. Daarnaast is er een strodorp, staat muziek gepland en wordt het wekelijkse Brinkfestijntheater van Bakker Dekker op het zand in de concoursbaan opgevoerd. Het Hippisch Brinkfestijn is een gevolg van een nauwe samenwerking tussen twee organisaties. ‘Wij waren al van plan om het concours dit jaar op de Brink te houden en hadden alles geregeld. Tot Promotie Ruinen bij ons aanklopte met het verhaal dat ze de zes Brinkfestijnen verschillende thema’s mee wilden geven. Toen hebben we het concours naar woensdag 7 augustus verplaatst’, legt medeorganisator Arne Borrel uit.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA