'

Aug 10
ZUIDWOLDE - Ruim 11 jaar geleden is Joke Kloeze gestart met Een-Twee de tweedehandskleding winkel gevestigd aan de Industrieweg 10 te Zuidwolde, het bedrijf was toen een prille baby. Met veel passie, energie en liefde is Een-Twee uitgegroeid tot wat het nu is! Mensen overal vandaan, komen naar de tweedehandskleding winkel om goede kleding te kunnen scoren voor een leuke prijs. Inmiddels is Een-Twee uitgegroeid tot een volwassen bedrijf.

Maar Joke heeft nog een passie, en gaat zich inzetten voor mensen met een visuele en (ernstig) bijkomende beperkingen, via Koninklijke Visio. “Ik heb hier ontzettend veel zin in, en ga zo mijn droom achterna”, aldus Joke. Nu is het tijd om haar bedrijf Een-Twee los te laten. “dat zal best moeilijk zijn”, maar ik heb er alle vertrouwen in”, zegt Joke, in Annemieke Lindenhols heeft ze een waardig opvolgster gevonden. Annemieke was juist ook op zoek naar een nieuwe start, en heeft deze in de overname van Een-twee gevonden, “echt iets doen wat je leuk vindt, ik ben helemaal blij”, aldus Annemieke.

Alles blijft hetzelfde
Het mooie voor de klanten is dat de winkel in zijn geheel wordt overgenomen. Voor de klanten verandert er eigenlijk niets. Het klantnummer blijft gelijk, de inlevervoorwaarden, net als de verhuurkleding. “alleen een likje verf, het telefoonnummer, en iets gewijzigde openingstijden”, aldus de enthousiaste Annemieke.

Actie week, extra geopend zaterdag 14 September met afscheid en begroeten
De komende weken zult u Annemieke en Joke in de winkel kunnen treffen. De actie week met afscheid en begroeten is van dinsdag 10 September t/m zaterdag 14 September, tijdens de reguliere openingstijden van Een-Twee. Deze week zijn er acties en kunt u onder het genot van koffie/thee en iets lekkers, afscheid nemen van Joke en kan ze ook u bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen jaren en kunt u Annemieke begroeten.
Annemieke en Joke hopen u allemaal te zien in deze week en kijken uit naar uw komst. Daarna is Een-Twee gesloten i.v.m. een make-over en opent de deuren 1 Oktober 2019.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA