'

Aug 13
ZUIDWOLDE - De jaarlijkse Vakantie Bijbel Week in de Hervormde Kerk in Zuidwolde wordt dit jaar op dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 augustus gehouden.
De tijden op de dinsdag en donderdag zijn van 9.30 tot 11.30 uur en op woensdag van 9.30 uur tot 13.30 uur. ‘We gaan samen zingen, verhalen luisteren, knutselen en veel plezier maken. Op woensdag gaan we ook samen eten en is er een middagprogramma’, aldus de organisatie.

Donderdag is de laatste dag wordt afgelosten met veel (groot)ouders, verzorgers en andere belangstellenden. Alle kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar zijn van harte uitgenodigd. De toegang is voor iedereen helemaal gratis. Opgave is niet nodig.Voor meer informatie kan er contact gezocht worden met H. Bekendam: (0528) 372991.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA