'

Aug 27
DE WIJK - De Oranjevereniging De Wijk heeft weer een mooi programma voor de feestweek. Het Wieker feest wordt dit jaar gevierd van 28 augustus t/m 1sepember. Op het programma staan o.a de Wiekloop, een optreden van de bekende rockband Bökkers en topband Melrose.

Het feest begint dit jaar op woensdagmiddag met een meezingmiddag voor iedereen. Met muziek van de Sjompesingers en een bingo. Woensdagavond is de keuring van de versierde straten, bogen en individuele huizen. En terug van weggeweest de kaart, sjoel en dartavond.

De donderdag staat in het teken van de 23e Wiekloop georganiseerd door de Reestrunners. Vrijdagochtend is het feest voor de kinderen van de basisschool. Vrijdagavond speelt de bekende rockband Bökkers in de feesttent in De Wijk. Bökkers is zonder twijfel de hardst werkende band in de ingedutte vaderlandse showbusiness. Al jaren toert de Sallandse rockband langs de meest van god verlaten, waaierige uithoeken van ons land om daar een ongekend dampend feest te vieren met originele rock-krakers als Annie uut de Bochte, Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet, Jezus en Iederene Hef een Reden. Kaarten voor dit concert zijn te koop bij Anytyme, Welkoop en WenS in De Wijk.

De traditionele optocht trekt weer op zaterdagmorgen om 10.30 uur door het dorp. Hoewel er dit jaar geen thema is, zijn de creatieve verwachtingen weer hooggespannen. Na afloop is de prijsuitreiking in de feesttent. Zaterdagavond is er een optreden van Melrose. Deze band heeft het vermogen heeft om met hun ongecompliceerde bühne show iedere zaal tot een waar feestpaleis om te toveren. 100% Live vanaf het podium super swingende sing-a-longs waarmee jong en oud zich vermaken.

Zondagmiddag staat de zeskamp op het programma met waanzinnig leuke spelletjes. DJ the Pirate sluit het feest af. Het repertoire is breed, up to date en voor elk wat wils, dus geschikt voor jong en oud: Achtergrondmuziek, Nederlandstalig, Engelstalig, Top 40. Ook DJ Bart is van de partij om het feest compleet te maken.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA