'

Aug 15
RUINERWOLD - Zoals wellicht bekend is Jerry Dekker al geruime tijd uit de running. Na diverse gesprekken is gezamenlijk geconcludeerd dat het verstandig is om zijn functie als beheerder van MFC Buddingehof te beëindigen. Jerry zal op zijn eigen wijze afscheid nemen en op zijn verzoek zal er geen afscheidsreceptie worden gehouden.


foto: BS-Weblog-dewolden.nl
Het bestuur van MFC Buddingehof bedankt Jerry voor zijn inzet als beheerder voor de afgelopen vier jaren en wenst hem een goede gezondheid en een goede toekomst toe. Met ingang van het nieuwe seizoen zal Ageet Bos die nu al, tijdens de afwezigheid van Jerry, als waarnemend beheerder optrad, de functie van beheerder tijdelijk blijven voortzetten. Het bestuur van MFC Buddingehof zal zich gaan beraden over hoe het beheer van MFC Buddingehof voortgezet zal gaan worden.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA