'

Aug 17
RUINERWOLD - De weersgoden waren Oldtimerdag dit jaar iets minder goed gezind. Ook tijdens de afterparty, als het feest losbarst bij de plaatselijke horeca leek er maar geen eind aan de regenbuien te komen. Ruinerwoldigers maar ook de vele duizenden bezoekers die op het evenement afkomen zijn dat eigenlijk ook niet gewend!

Want tijdens alle voorgaande edities was het bijna altijd prachtig weer. Dit jaar was die zekerheid er niet. De teller bleef daarom misschien steken op twaalfhonderd deelnemers. En dat was nog een prima resultaat. Ondanks dat kwamen de bezoekers gewoon om te genieten van alle fraaie nostalgische rondrijdende exemplaren. De een nog mooier dan de ander. Zien en gezien is nog steeds het motto. En dat was dit jaar niet anders.

foto's BS/Weblog-dewolden.nl Bekijk hier de foto's Jans Schulting

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA