'

Sep 4
ECHTEN - Houd je van vertier, shoppen, prikkelende smaakpapillen en fijne muziek, bezoek dan op zaterdag 14 & zondag 15 september de Westerbergen Nazomer Fair! Op dit jaarlijks terugkerend evenement - iedere derde weekend van september - barst Westerbergen uit haar voegen tijdens de Nazomer Fair!Trek er gerust een hele dag (of weekend) voor uit, er is héél veel te zien en te doen. Een ruim aanbod standhouders staat klaar met kleding, sieraden, lekkernijen, lifestyleproducten en nog veel meer. Op beide dagen is de fair geopend van 11:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag blijft het Foodplein tot 22:00 uur open.

Ook worden er activiteiten gehouden om de fair tot een echte belevenis te maken. Zoals een roofvogelshow, live muziek, kinderentertainment en foodtrucks. Laat je inspireren en verleiden op de fair en ontspan op een terrasje waar u geniet van heerlijke gerechtjes.

Aldus, Jules Klein die zorgt voor de organisatie op het sfeervolle voorplein van Westerbergen. “We moeten toch kijken of alles weer gaat passen, we hebben een mooi en divers aanbod dit jaar. Afgelopen jaar waren beide dagen om 18:00 uur afgelopen maar omdat de bezoekers het zaterdag jammer vonden dat we dicht gingen hebben we besloten het Foodplein op zaterdag tot 22:00 uur open te houden. Uiteraard met sfeervolle verlichting en gezellige muziek. Het is mooi dat we het voor elkaar hebben gekregen, na een geslaagd feest in 2014 voor ons 50 - jarig bestaan, een mooi terugkerend evenement op de kaart te zetten. Ook voor de komende winter zijn we druk bezig met de voorbereidingen van een ander verrassend evenement op Westerbergen, maar dat hou ik nog even in het midden”, lacht hij.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA