'

Sep 21
ZUIDWOLDE - Op zondagmiddag 17 november wordt voor de 2e maal een Huiskamerfestival georganiseerd in Zuidwolde. Een initiatief waarbij muziekliefhebbers deze middag kunnen reizen van huiskamer naar huiskamer om samen naar muzikaal talent te luisteren.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl
In totaal zullen er in 16 verschillende bandjes, singer songwriters en jonge muzikale talenten te horen zijn verdeeld over een evenveel aantal huiskamers in Zuidwolde. Het festival is te bezoeken tussen 13.00 – 18.00 uur en is gratis toegankelijk. Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes rondom het festival? Kijk op www.facebook.nl/huiskamerfestivalzuidwolde. Voor meer informatie rondom het festival kunt u ook contact opnemen met Leonoor Colenbrander, Welzijn De Wolden, tel. 0528 – 378686 of per mail leonoorcolenbrander@welzijndewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA