'

Sep 9
RUINEN - Dit jaar vindt de ‘Ouderendag de Wolden’ plaats in buitencentrum de Poort in Ruinen. Op zaterdag 5 oktober van 10.00-16.00 uur bent u daar van harte welkom.
Het belooft weer een prachtige dag te worden. Het programma is weer goed gevuld met verschillende vormen van entertainment. Zo treedt o.a. in de ochtend Popkoor 2000 uit Ruinen op en in de middag de Dickninger Geuzen uit de Wijk.

Naast de vele vormen van entertainment, is er ook informatievoorziening door een markt met diverse stands. De brandweer zal ook in de middag een show weggeven. Kortom 5 oktober belooft weer een dag vol vertier te worden! De entree van de Ouderendag is €2,00, incl. een kop koffie/thee.

Bent u van plan om te komen, maar is het vervoer naar Ruinen het knelpunt? Ook dat hoeft geen probleem te zijn. Voor €5,00 wordt u gehaald en gebracht. Als u van deze dienst gebruik wilt maken, dan kunt u bellen naar 0528-378686 of mailen naar jannieschuring@welzijndewolden.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA