'

Sep 10
DE WIJK - Na twintig jaar cursussen voor een werkgever te hebben gegeven gaat Jan Boverhof uit De Wijk nu onder de naam: Bovi+Opleidingen voor zich zelf beginnen als ondernemer. De cursussen die verzorgt worden zijn voor de interne transportmiddelen zoals heftrucks en reachtrucks maar ook voor de hoogwerker. Cursussen worden gegeven bij de bedrijven zelf zodat de deelnemers ook echt met de eigen machines leren veilig werken.Boverhof (52) is zelf ooit begonnen met heftruck rijden tijdens eerste vakantiebaantje. ‘Dit was prachtig om te doen, ik kon bijna niet wachten tot volgende jaar’.
Een paar jaar later ging hij aan de slag bij Scania te Meppel als heftruckchauffeur. Later ook op de reachtruck en als allrounder klom hij op als voorman. In de jaren ‘90’ kwamen de behendigheidswedstrijden voor heftrucks waar aan deel werd genomen en wat later kwam het NKIT, wat staat voor Nederlands Kampioenschap Interne Transportmiddelen. De eerste keer was in ‘95’ waar Jan individueel kampioen werd. Iets wat hem in totaal zeven keer is gelukt.

Hierdoor bleef hij niet opgemerkt, en werd hij gevraagd om instructeur te worden. ‘Ik heb als instructeur een groot voordeel omdat ik weet waar ik over praat. Het bedienen van een intern transportmiddel is een vak wat vaak ondergewaardeerd wordt. Bedenk eens wat je als chauffeur aan waarde verplaatst, waar je mee en/of op rijdt. En het allerbelangrijkste, de mensen die om je heen werken of lopen’.
Boverhof ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet. ‘Ik ben natuurlijk geen onbekende in dit wereldje, door de jaren heen heb ik veel contacten gelegd’. Meer informatie www.boviopleidingen.nl Of per telefoon: 06 - 3335 3337

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA