'

Sep 11
DE WIJK - De tennisvereniging LTV Voorwijk in De Wijk houdt op zondag 15 september van 14.00 – 17.00 uur een Open Tennisdag. Iedereen is van harte welkom om naar tennis te kijken of om zelf een balletje te slaan. Leden van de vereniging zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en mee de baan op te gaan.Daarnaast is de trainer van Tennisschool Breakpoint aanwezig tussen 14.00 – 17.00 uur. De tennisleraar vertelt je graag alles over de tennissport. Jong en oud zijn van harte welkom om kennis te maken met de tennisvereniging: tennis is een sport voor jong en oud! Kom naar het tennispark in De Wijk, Wiltenweg 31c. Voor informatie over de vereniging kijk www.ltvvoorwijk.nl

Kennismakingsaanbod voor deelnemers aan de Open Tennisdag
Iedereen die zich aanmeldt op de open dag voor lidmaatschap en tennislessen, kan deze dag profiteren van een mooi kennismakingsaanbod.

Nog meer mensen de baan op
De Open Tennisdagen zijn een groot succes. Het is een geweldige manier om mensen van jong en oud voor tennis te interesseren. Bij onze vereniging varieert de leeftijd van actief spelende leden van 5 tot 80 jaar. Op dit moment heeft LTV Voorwijk maar liefst 5 jeugdcompetitieteams, voor verschillende leeftijden en speelniveaus. Er zijn 6 volwassenecompetitieteams. Tennis kan men nog tot op hoge leeftijd actief beoefenen. Je kunt meedoen met leuke laagdrempelige toernooien, gezellig meedoen met de toss-avond op woensdagavond, gewoon een balletje slaan met tennismaatjes of actief meespelen met de competitie. Leden van de vereniging kunnen hun familieleden en kennissen die nog niet tennissen daartoe uitdagen op de Open Tennisdag. Geïnteresseerden kunnen natuurlijk ook op eigen initiatief binnenstappen bij de tennisvereniging. Bijvoorbeeld op de populaire toss-avond, op woensdagavond vanaf 19 uur, ideaal voor sociale contacten en het vinden van gelijkgestemde tennismaatjes.

Paard-veulen-toernooi
15 september wordt ook het paard-veulen-toernooi gehouden bij LTV Voorwijk: er worden dubbelpartijen gespeeld door een volwassene met een kind.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA