'

Sep 11
HOOGEVEEN - KWS Infra voert in opdracht van Rijkswaterstaat in september 2019 groot onderhoud uit aan de A37 tussen knooppunt Hoogeveen-Oost en Hoogeveen. Het groot onderhoud wordt hoofdzakelijk verricht aan het asfalt, bermen en vangrail. Door deze werkzaamheden is de A37 in de rijrichting vanuit Duitsland naar Hoogeveen gedurende twee weekenden volledig afgesloten.Wanneer worden de werkzaamheden uitgevoerd?

Weekend 1
De eerste werkzaamheden op de A37 staan gepland in het weekend van vrijdag 13 september 18.00 uur tot maandag 16 september 06.00 uur. In dat weekend wordt bij Hoogeveen-Oost de toerit naar Meppel afgesloten en de afrit vanaf Duitsland bij Hoogeveen-Oost. Het verkeer wordt omgeleid via knooppunt Hoogeveen en aansluiting Nieuwlande. Op de A37 is één rijstrook afgesloten tussen Hoogeveen-Oost en knooppunt Hoogeveen.
Weekend 2
In het weekend van vrijdag 20 september 18.00 uur tot maandag 23 september 06.00 is de A37 tussen Hoogeveen-Oost en knooppunt Hoogeveen volledig afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Weg om de Oost - Vliegveldweg en N374.
Weekend 3
Ook in het weekend van vrijdag 27 september 18.00 uur tot maandag 30 september 06.00 uur is de A37 tussen Hoogeveen-Oost en knooppunt Hoogeveen volledig afgesloten. Het verkeer wordt ook dit weekend omgeleid via de Weg om de Oost - Vliegveldweg en N374.
In dit weekend is ook de verbindingsweg voor verkeer op de N48 richting A28 knooppunt Lankhorst afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via aansluiting Hoogeveen (concreet: als automobilisten vanuit Zuidwolde over de N48 rijden om op de A28 richting Zwolle te komen, worden ze bij Hoogeveen Centrum eraf geleid en er ook weer op richting Zwolle). Ter plekke worden de omleidingsroutes aangegeven met borden.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA