'

Sep 17
ZUIDWOLDE - Stichting De Meule van Wassens schreef in juni een fotowedstrijd uit, een actie met als doel nog meer betrokkenheid te krijgen voor de molen die momenteel gerestaureerd wordt. Zaterdag 14 september werden tijdens Open Monumentendag de winnaars bekend gemaakt.

foto: Ben Veerbeek
Voor de wedstrijd stond de speciale boodschappentas die Jumbo Termeulen in Zuidwolde begin dit jaar introduceerde centraal. De opbrengst van de tas, het hele jaar in de winkel verkrijgbaar, gaat naar de stichting. Bijna 50 inzenders deden mee en stuurden een foto in van de shopper op een verrassende plek of originele manier in beeld gebracht. De jury onder leiding van fotograaf Ferdinand Bennink koos vier prijswinnaars. De uitslag werd zaterdagmorgen onder grote belangstelling in de molen bekend gemaakt.

De ingelijste winnende foto’s kwamen één voor één via het luik van de meelzolder naar beneden zakken om aan de winnaars te worden overhandigd, samen met de prijs die ze wonnen. De winnaars van de 1e, 2e en 3e prijs kregen resp. 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Termeulen, uitvergrotingen van twee foto’s naar keuze bij Compleet in Beeld en een goed gevulde boodschappentas van Jumbo Termeulen. De gelukkigen waren: 1e prijs: Lex Huiskamp, 2e prijs: Lyda Klaassen, 3e prijs voor twee inzenders: Tiny Post en Jennie Dekker. Alle inzenders kunnen de uitvergrote foto vanaf 1 oktober ophalen in de winkel van Compleet in Beeld. Foto: Ben Veerbeek

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA