'

Okt 9
RUINERWOLD - Vanwege het grote succes van voorgaande beurzen wordt er op zaterdag 12 oktober 2019 de Najaar editie van de Kidsbeurs voor KiKa georganiseerd. Dit jaar met een loterij, waarbij spectaculaire prijzen te winnen zijn! Deze editie vindt plaats op een nieuwe locatie, namelijk sporthal de Buddingehof in Ruinerwold.Op zaterdagavond 12 oktober van 19.00 – 22.00 uur is de zaal gevuld met tweedehands kleding, speelgoed en babyspullen. Doel van de organisatie is om zoveel mogelijk geld voor het goede doel:
Stichting KinderenKankervrij (KiKa) op te halen.

Voor bezoekers geldt er een vrije entree en veel aanbod van diverse maten kinderkleding, babyspullen en speelgoed. Ervaring leert dat het aanbod op de beurzen altijd zeer divers is, waarbij
door de standhouders rekening wordt gehouden met het najaar seizoen. Aan deze editie is ook een loterij toegevoegd, hierbij zijn spectaculaire prijzen te winnen. De opbrengst van de lotenverkoop wordt in zijn geheel gedoneerd aan KiKa. Ook dorpshuis het Buddingehof doneert per genoten consumptie een deel aan KiKa. Kom voor gegarandeerd leuke spullen voor aantrekkelijke prijzen en een gezellige avond op zaterdag 12 oktober vanaf 19.00 naar de Buddingehof in Ruinerwold.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA