'

Sep 27
RUINERWOLD - Alleen een kopje koffie drinken, met/of zonder gebak, lekker even lunchen of gewoon een ijsje eten. Bij Speel- en ijsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold is meer mogelijk dan gedacht. 'Vaak is de gedachte, we hebben zelf geen kleine kinderen meer, en nu moeten we entree betalen om even iets te eten of te drinken' dat is een misverstand, want dat hoeft niet! vertelt eigenaresse Lydia van der Linde.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

En voor wie tussen de middag wil lunchen geldt dat natuurlijk ook. En als ze willen mogen ze zelfs rondlopen om alles te bekijken, want er is veel veranderd de afgelopen jaren'. Wie er enkele jaren niet is geweest kijkt zijn ogen uit. (zoals uw verslaggever) Wat is er veel veranderd de afgelopen jaren.

Er is er een binnen- en buitenspeeltuin met een ‘boerderijthema’. Lydia: 'Kinderen kunnen hier heerlijk spelen en het echte boerengevoel ervaren. In ons restaurant bieden wij een uitgebreide keuze aan warme en koude dranken, koek & gebak, belegde broodjes, tosti’s, frites en snacks'. Het is tevens mogelijk om een groepsruimte te huren om een feest of dag te organiseren. Er zijn diverse arrangementen geschikt voor iedere groep. Ideaal voor schoolreisjes, kinderfeestje, familiedagen, kraamfeesten, reünies en jubileums.



'Voor wie de gehele dag komt spelen ligt dat anders natuurlijk, maar iemand die langs fietst en denkt ik heb zin in een koffie of een ijsje heffen we natuurlijk geen entree.

Op het buitenterrein zijn diverse speeltoestellen, springkussens, skelters, traptrekkers, een kabelbaan, een grote zand/waterbak en een dierenweide met ezels, konijnen, kippen en geiten. Er kan ook gespeeld worden in de verwarmde speelschuur. Hier vindt u een unieke speelmanege, een bouwzolder, een klim- en glijtoren, discodansmat en een 'Glow in the Dark' benedenverdieping met o.a. Oudhollandse spelen en pannavoetbal. Erik van der Linde: 'Er komt nog een extra speelschuur bij. zodat we nog minder weersafhankelijk zijn. Zodra alle vergunningen binnen zijn gaan we aan de slag'.



Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA