'

Sep 30
Zaterdag 5 oktober officiële opening

DE WIJK - Atlas Sportcafé is vanaf vandaag de nieuwe uitbater van de kantine in sporthal De Slenken in De Wijk. De kantine heeft al een behoorlijke metamorfose ondergaan; er is een nieuwe vloer in gelegd en de schilder is geweest. De komende weken komt de timmerman nog langs om het nog mooier te maken.
Atlas Sportcafé is er vanzelfsprekend voor de gebruikers van de sporthal en ook voor iedereen die verder op zoek is naar gezelligheid en ontmoeting. Het café is van maandag t/m vrijdag open van 20.00 tot 23.30 uur en op zaterdagavond. Verder hangen de openingstijden af van de activiteiten die er zijn.

Op zaterdag 5 oktober vanaf 20.30 uur is er een 'Openingsfest' in Atlas Sportcafé. Een feest waar iedereen welkom is om kennis te maken met het café. Het is een feestje in Oktoberfest-sfeer met o.a. braadworst en lekkere pullen bier.

Atlas Sportcafé heeft een ruime zaal die geschikt is voor bijvoorbeeld workshops en vergaderingen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan via info@atlassportcafe.nl of door te bellen met Bouwina: 0611878954.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA