'

Okt 2
STAPHORST - Ook dit jaar wordt het B+B nachtvolleybaltoernooi in Staphorst gehouden. Het is inmiddels de 26e keer dat de volleybalteams acties zijn in de sporthal. Het toernooi begint op vrijdagavond 13 december en gaat door tot zaterdag 14 december, vroeg in de ochtend.
De jubileumeditie van vorig jaar kende een recordopbrengst en met behulp van alle sponsoren, deelnemers en bezoekers is het streven om het ook bedrag dit jaar te evenaren. De opbrengsten van het toernooi zijn bedoeld voor meerdere goede doelen. Het gaat dit jaar om de stichting bijzondere vakantie Staphorst, een wensdag voor bewoners van Philadelphia en een bijdrage aan de jubileumeditie van de Stien Eelsing rit.
Het toernooi wordt gespeeld in 2 categorieën. Er kunnen competitieteams meedoen, maximaal 8, daar is de inschrijving inmiddels voor geopend. De inschrijving voor de recreatieteams start op 14 oktober. Hiervoor kunnen maximaal 24 teams zich inschrijven.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA