'

Okt 2
DE WIJK - Zaterdag 5 oktober 2019 organiseren de slagwerkers van de Stedelijke Muziekvereniging Huissen voor de vierde maal een slagwerkconcert. Plaats van handeling is ’t Stedium te Huissen en de vereniging heeft het SWE Apollo ook uitgenodigd samen met de slagwerkgroep van Sempre Crescendo uit Diepenveen.

foto: Hilde
Dirigent Erik Zweers heeft samen met de muziekcommissie weer een mooi programma in elkaar gezet! Naast het traditionele Folk Festival en het indrukwekkende Crimson Tide, is er ook een uitstapje naar het Afrika met African Symphony.

Natuurlijk worden de populaire nummers niet vergeten en zullen de muzikanten van het SWE ook Abba Greatest, The Best of Marco Borsato en als uitsmijter River Deep Mountain High ten gehore brengen! De slagwerkers van Apollo hebben er na een mooie voorbereiding er ieder geval heel veel zin in!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA