'

Okt 5
RUINEN - Tijdens de eerste Dwingelderveld-lezing van het nieuwe seizoen is boswachter ecologie en wolvendeskundige Daan Vreugdenhil te gast in het bezoekerscentrum Dwingelderveld. Tijdens deze lezing staat de wolf centraal.

Foto: Natuurmonumenten
Samen met zijn partner Mirte, die boswachter is op de Veluwe, vertelt Daan Vreugdenhil veel over de wolf, zoals waaraan het dier te herkennen is, wat recreanten moeten doen als ze ergens een wolf "spotten" en hoe groot die kans eigenlijk is.

De lezing wordt gegeven in bezoekerscentrum Dwingelderveld, Benderse 22 bij Ruinen, van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur).
Deelname aan de lezingen is gratis voor vrijwilligers van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer zuid-Drenthe en bezoekerscentrum Dwingelderveld. Overige deelnemers betalen wel entree. Leden van Natuurmonumenten 4 euro per persoon, niet-leden 7 euro.

De belangstelling voor deze lezing is groot. Wie erbij wil zijn, moet zich vooraf aanmelden op de website van Natuurmonumenten.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA