'

Okt 5
ZUIDWOLDE - Omdat het Oktober Kindermaand is, organiseert Museum De Wemme in Zuidwolde op zondag 20 en maandag 21 oktober speciale activiteiten voor jou. Kom jij wel eens in De Boerhoorn, ’t Neie Punt, ‘t Anker of De Snikke? Dan weet je dat dit buurt- of dorpshuizen zijn.

Foto: Arie-Leen van SchoonhovenDit jaar heet de tentoonstelling in het museum 'Op Sokken & Sandalen', en gaat over de buurthuizen in Nederland. Wat wordt daar voor kinderen en volwassenen georganiseerd? Jullie komen daar wel achter als jullie de speurtocht door het museum gaan doen.

In Museum De Wemme staan ook handkarren. Eén van die karren is de Kar van het Jaar en dat is dit jaar de kleine Bakkerskar. Daarom gaan we dingen doen die te maken hebben met bakken: cupcakes versieren, papieren gebakjes maken en brood bakken aan een stokkie. En dan is er natuurlijk de handkarrenrace. Ben jij de snelste dit jaar?

Lijkt je dit leuk en ben je tussen de 6 en 12 jaar? Kom dan op zondag 20 oktober of maandag 21 oktober naar het museum. We zijn open van twee uur tot half vijf.
Omdat het Oktober Kindermaand is hoef jij natuurlijk niets te betalen en je krijgt ook nog eens wat te drinken. Het is wel de bedoeling dat je samen met een ouder of begeleider komt. Zij betalen op deze dagen maar € 2,00 entree. Kom je ook?

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA