'

Okt 5
DRENTHE - Kunstenaars in Drenthe kunnen de komende maanden meedoen aan het talentontwikkelingsprogramma Toekomstdenken. Zij kunnen workshops, lezingen, masterclasses en verdiepingsdagen volgen om hun kennis en vaardigheden te vergroten.
Vooruitlopend op een expositie in CBK Emmen, waar zowel amateurs en professionals werk voor kunnen inleveren, wordt op 23 november in de Rijksluchtvaarschool in Eelde een Inspiratiedag georganiseerd. Deze dag biedt verschillende activiteiten rond het thema Toekomstdenken en geeft inspiratie voor het maken van nieuw werk. Aanmelden voor de Inspiratiedag kan op www.kunstencultuur.nl.

In Toekomstdenken wordt samengewerkt met Puppet International en mogelijk andere theater- en poëziefestivals. Deze samenwerking moet leiden tot cross-overs en wil een frisse blik op het werk van de kunstenaars stimuleren. De boegbeelden en masters van het project begeleiden de deelnemers en staan hen met raad en daad ter zijde. Op de foto staan de boegbeelden Loes Heebink, Peter Veen, Kitty Boon, Joop Striker, Maria Berkhout, Rudy Simon, Patrick Mangnus, Marieke de Jong en Susanne Maria Wolf, tijdens een presentatie van poppenspeler Jeroen Boerwinkel. Jeroen laat goed zien hoe beeldende kunst en theater samensmelten in zijn werk. Boegbeelden-duo Gérard Schiphorst en Marije van der Sande van TAMTAM objektentheater ontbreken op de foto.
Meer informatie over het project en de onderdelen van Toekomstdenken is te vinden op www.kunstencultuur.nl/toekomstdenken .

Het kunstproject Toekomstdenken is een initiatief van Stichting Kunst & Cultuur in Drenthe en Stichting Beeldruimte in Overijssel, die met het thema talentvolle kunstenaars willen uitdagen om hun werk verder te ontwikkelen. Toekomstdenken en is mogelijk dankzij financiële bijdragen van de provincie Drenthe, VSBfonds en Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA