'

Okt 25
RUINEN - Bewegen is belangrijk voor iedereen! Naar mate men ouder wordt is het op peil houden van fitheid en gezondheid steeds belangrijker. Daarom krijgt iedere 70+er uit Ruinen en omgeving in week 41 een uitnodiging voor een Fitheidstest op maandag 4 november in dorpshuis ’t Neie Punt in Ruinen.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl
Fitheidstest
De fitheidstest is bedoeld voor inwoners uit Ruinen en omgeving die graag meer zouden willen bewegen dan zij nu doen. In oktober 2017 heeft deze test in Ruinen ook plaatsgevonden. De fitheidstest duurt ongeveer één uur en is speciaal voor 70-plussers ontwikkeld en meet onder meer uithoudingsvermogen, lenigheid, handvaardigheid, knijpkracht, reactiesnelheid en bloeddruk, bloedsuiker. De fitheidstest wordt georganiseerd door de sportfunctionaris van gemeente De Wolden in samenwerking met huisartsenpraktijk Ruinen, Icare, Zorgcollectief Zuidwest-Drenthe, Stichting Welzijn De Wolden en Prima Life.

Deze specialisten zijn op 4 november ook aanwezig en kunnen waar nodig advies geven.

Bewegingsactiviteiten
Er zijn na deze fitheidstest voldoende mogelijkheden om te blijven bewegen. Er is ter plekke informatie over het sport- en beweegaanbod in de buurt. Bent u nieuwsgierig naar uw fitheid? Kunt u advies gebruiken om dit te behouden of te verbeteren? Retourneer dan de per post te ontvangen antwoordbrief voor 18 oktober 2019. Voor vragen kunt u contact opnemen met Gerdo van Dalen, sportfunctionaris, via e-mail gerdo.van.dalen@dewoldenhoogeveen.nl of telefoonnummer 06-52580764.


Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA