'

Okt 8
ZUIDWOLDE - Vrijwilligers van stichting De Meule van Wassens hebben dankzij de belangstelling die er 31 juli tijdens de Boerderijenfietstocht voor de molen in Zuidwolde was een koffiezetapparaat en waterkoker kunnen aanschaffen.

foto: Ben Verbeek
Door de verkoop van hapjes, drankjes en deelname aan grabbelton en enveloppenspel is geld opgebracht dat de organisatie graag passend wilde besteden. Bestuurslid Karst Breeuwsma is blij met de betrokkenheid van de vrijwilligers. ‘’Bij open dagen en andere activiteiten zorgen ze er altijd voor dat de catering voor elkaar is. Goede apparatuur en faciliteiten horen daarbij. Zeker als we eind van het jaar weer gaan draaien en opengaan om groepen rond te leiden.’’
Het overige deel van de opbrengst draagt de stichting graag bij aan een AED die er voor de omgeving van de Molenstraat moet komen.
Voor meer achtergronden over het herstel van de molen en het laatste nieuws: www.demeulevanwassens.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA