'

Okt 8
DE WOLDEN - Raadsgriffier Josee Gehrke stopt op 1 maart met haar werkzaamheden voor de raad van de gemeente De Wolden. Dat heeft ze donderdag meegedeeld.
Ze heeft er dan veertig werkzame jaren opzitten en wordt in oktober 2020 65 jaar. ‘Wat een prachtig ambt’, roept ze via Twitter uit.

Gehrke ontving dit voorjaar nog een koninklijke onderscheiding voor haar werk, ze werd ridder. Ze is sinds 2003 griffier en was ook actief voor de VNG, de vereniging Nederlandse Gemeenten. Binnen de VNG maakte ze zich met succes sterk voor de beloning van de raadsleden.

Ze is sinds 2002 tevens mantelzorger voor haar dochter, was tussen 2003-2011 bestuurslid van de vereniging van Griffiers, lid van de Griffierskring Drenthe en tot 2012 voorzitter van de Rotary Club Hoogeveen-De Wolden.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA