'

Okt 8
MEPPEL - In het kader van Oktober Kindermaand organiseert kindercircus Okidoki uit Meppel twee activiteiten. Op zondag 13 oktober is er een workshop: Circusartiest in één dag; een middag vol circuspret.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl
We gaan ballopen, jongleren, in de doeken hangen en nog veel meer. De middag wordt afgesloten met een voorstelling. De workshop begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Zaterdag 19 oktober is er een ouder/kind workshop. Deze begint om 14.30 uur en duurt tot 16.30. De workshops zijn voor kinderen gratis. Op beide dagen zijn nog wat plekjes vrij. De workshops vinden plaats in onze circuszaal aan de Prins Hendrikstraat.

Reserveren via de mail: : circus.okidoki@gmail.com of telefonisch Marie Tiggelman 0522-482013, email: tiggel58@gmail.com

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA